Το Athens Digital Arts Festival σε καλεί να γίνεις μέλος της ομάδας του!

09/09/2021
Το Athens Digital Arts Festival σε καλεί να γίνεις μέλος της ομάδας του!

Το Athens Digital Arts Festival σε καλεί να γίνεις μέλος της ομάδας του για την απόλυτη εθελοντική εμπειρία στο χώρο των ψηφιακών τεχνών!

17η ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

ATHENS DIGITAL ARTS FESTIVAL 

ONLINE: 20.09.21 – 31.10.21 | PHYSICAL: 13.10.21 – 17.10.21

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ

Το Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών της Ελλάδας, Athens Digital Arts Festival (ADAF), επιστρέφει με τη 17η διοργάνωση του με τίτλο «Tāctus,» και θέμα τον επαναπροσδιορισμό της ανθρώπινης σύνδεσης υπό τη μορφή της επικοινωνίας αλλά και της φυσικής επαφής. 

Η έναρξη του φετινού Φεστιβάλ ξεκινάει με την Online εκδοχή του στις 20 Σεπτεμβρίου, 2021 και αποκορυφώνεται μεταξύ 13-17 Οκτωβρίου, 2021 σε έναν χώρο «αποκάλυψη» στο Ιστορικό Κέντρο της Αθήνας.  

Οι εθελοντές, όπως και σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις, αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του ADAF. Κάθε χρόνο, δεκάδες δημιουργικοί άνθρωποι  ενώνονται και εντάσσονται δυναμικά στην ομάδα του Φεστιβάλ, προσφέροντας σε όλους τους τομείς της διοργάνωσης, όπως στους χώρους υποδοχής, στην παραγωγή, στο στήσιμο της έκθεσης καθώς και στις ξεναγήσεις στο κοινό. Μαζί θα διαλέξουμε την κατάλληλη θέση για σένα, ανάλογα με τις δεξιότητες, τις γνώσεις, τα ενδιαφέροντα και το χρόνο σου. 

Με την συμμετοχή σου, θα συμβάλεις δημιουργικά και πρακτικά στην οργάνωση αλλά κυρίως το ADAF θα σου προσφέρει μια μοναδική εμπειρία και ευκαιρία να αναπτύξεις και να εμπλουτίσεις τις γνώσεις και δυνατότητες σου, και εννοείται το βιογραφικό σου αφού θα λάβεις και επίσημη βεβαίωση συμμετοχής.

Εάν λοιπόν είσαι άνω των 18 ετών και θα ήθελες να ενταχθείς στην ομάδα εθελοντών του ADAF, συμπλήρωσε την παρακάτω αίτηση μέχρι τις  26.9.2021.