ADAF x Plisskën Festival 2021

08/09/2021
ADAF x Plisskën Festival 2021

Το ADAF και το Plisskën Festival ενώνουν τις δυνάμεις τους με μια εμβυθιστική, διαδραστική Light & Sound Sculpture Installation, εμπειρία!

Φέτος, το  Plisskën Festival συνεργάζεται με τους ειδικούς της ψηφιακής τέχνης στην Ελλάδα, το Athens Digital Arts Festival (ADAF) για να απογειώσουν την μουσική σου εμπειρία με μια εμβυθιστική, διαδραστική Light & Sound Sculpture εγκατάσταση.

Μία βδομάδα πριν την έναρξη του 17ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών της Ελλάδας, Athens Digital Arts Festival (ADAF) με την ONLINE εκδοχή του, το Plisskën  θα φιλοξενήσει μία ειδικά σχεδιασμένη εγκατάσταση που θα απογειώσει τις αισθήσεις σας και θα σας προετοιμάσει το  για την φετινή «Φυσική»  έκθεση του ADAF που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 13-17 Οκτωβρίου, στο Ιστορικό Κέντρο της Αθήνας.

To Plisskën Festival, ένα από τα κορυφαία ελληνικά μουσικά φεστιβάλ της τελευταίας δεκαετίας, επιστρέφει στις 11 & 12 Σεπτεμβρίου, 2021 στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, για ένα διήμερο ανόθευτης μουσικής μυσταγωγίας, με ένα πολυσυλλεκτικό και φρέσκο line-up από καταξιωμένους αλλά και ανερχόμενους  καλλιτέχνες της σύγχρονης μουσικής σκηνής.

Headliners  στο φετινό Plisskën θα είναι η superchic μπάντα-φαινόμενο του psych-rock LA FEMME, από τα πολυαναμενόμενα και σπάνια live acts, αλλά και η αινιγματική psychedelic, experimental rock κολεκτίβα των GOAT.

FULL LINE-UP: LA FEMME // GOAT //BORN IN FLAMEZ // BBYMUTHAKID FRANCESCOLI  // LSDXOXO //  MARINA SATTI  // MOOSE

The installation was commissioned by Athens Digital Arts Festival 
Artist: Yiannis Kranidiotis

Visuals & graphics for special presentation in Plisskën Festival 2021: Anastasia Macmanous