Συνεργασίες

FESTIVALS OF THE WORLD

Η ανάπτυξη της ψηφιακής κουλτούρας και η διαρκής μετεξέλιξή της έχει οδηγήσει στη διαμόρφωση ενός δυναμικού οικοσυστήματος αποτελούμενο από καλλιτεχνικές μονάδες και κοινότητες, καθώς κι οργανισμούς οι οποίοι καλούνται να αποτυπώσουν τις καλλιτεχνικές τάσεις και τις εκφράσεις αυτών. Τα φεστιβάλ παρέχουν τη δυνατότητα συγκέντρωσης σε έναν τόπο και χρόνο πολύμορφων προγραμμάτων αποσκοπώντας στην προώθηση της καλλιτεχνικής δημιουργίας, στην παρουσίαση της αλληλεπίδρασης αυτής με τις σύγχρονες κοινωνίες αλλά και τομείς όπως η σύγχρονη τεχνολογία.

Σε αυτό το πλαίσιο, οι συνεργασίες μεταξύ των διοργανώσεων αποτελούν σημαντικό πεδίο ανάπτυξης μιας πολυσχιδούς σχέσης η οποία εκφράζεται μέσω της ανταλλαγής τεχνογνωσίας, διαπολιτισμικού διαλόγου, αμοιβαίας υποστήριξης και προώθησης καλλιτεχνικών έργων. Το Athens Digital Arts Festival προσκαλεί και παρουσιάζει ετησίως διοργανώσεις από ολόκληρο τον κόσμο αποσκοπώντας στη δημιουργία μακροχρόνιων συνεργασιών βάσει των αρχών της ανοιχτής πρόσβασης στο καλλιτεχνικό περιεχόμενο.

 

ACADEMIC PRESENTATIONS

Οι Ακαδημαϊκές Παρουσιάσεις είναι μια ενότητα αφιερωμένη στην ακαδημαϊκή έρευνα και παραγωγή. Βασίζεται στην αρχή της διεπιστημονικότητας και στόχο έχει να φέρει κοντά ερευνητές από διαφορετικούς κλάδους έτσι ώστε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για συνεργασία και αμοιβαία ανταλλαγή ιδεών. Κοινή πλατφόρμα αυτών αποτελεί η διασταύρωση των νέων τεχνολογιών με την τέχνη και το πώς ο συνδυασμός τους μπορεί να δημιουργήσει νέα μοντέλα παραγωγής και επιχειρηματικότητας στο σύγχρονο περιβάλλον. Στόχος είναι μέσα από την παρουσίαση και χαρτογράφηση των τελευταίων τάσεων της ακαδημαϊκής έρευνας να ενημερώσει το κοινό και παράλληλα να ενισχύσει και να προωθήσει την καινοτομία.

Φόρτωση...

Υποστηρικτές

Σε συνεργασια με
Με την υποστηριξη
Υπο την αιγιδα
Χορηγος Αερομεταφορων
Χορηγος Κατασκευης
services/in kind sponsors
Συνεργάτες
Χορηγοι Επικοινωνιας