Το ADAF ζωντανεύει την ATHENS VOICE

02/12/2019
Το ADAF ζωντανεύει την ATHENS VOICE
Τα πιάτα από τα καλύτερα αθηναϊκά εστιατόρια και οι φωτογραφίες που ανεβάζετε στο Instagram με hashtag #egostinathensvoice κινούνται στο κινητό σας

Στο τεύχος της Athens Voice, TASTE VOICE αφιερωμένο στη γεύση, το Athens Digital Arts Festival ζωντανεύει τις φωτογραφίες που ανεβάζεις στο Instagram με hashtag #egostinathensvoice.

Κατεβάστε δωρεάν το app ADAF AR στο Google Play και στο App Store, στοχεύστε με το κινητό σας στο εφώφυλλο και στη σελίδα 53 του τεύχους ή σκανάρετε εδώ τις παρακάτω εικόνες και δείτε τις να κινούνται. Ναι, καλά διαβάσατε, να κινούνται! Μία από αυτές είναι και η δική σας φωτογραφία που ανεβάσατε στο hashtag #egostinathensvoice.

Αν είσαι λίγο λιχούδης όλοι οι λογαριασμοί σου στα social media είναι γεμάτοι από αγαπημένα σου πιάτα που κάνουν τους φίλους σου να αναστενάζουν όταν τις βλέπουν. Αν σου λέγαμε ότι στην επόμενη φωτογραφία σου δεν θα αναστενάξουν απλώς, αλλά θα μείνουν με ανοιχτό το στόμα;

Όλα τα νόστιμα μυστικά αυτής της πόλης, τα καλύτερα εστιατόρια, οι σεφ, τα στέκια που αγαπάμε, τα γλυκά και το κρασί. Πέρα από όλα τα γευστικά νέα που μεταδίδει, κρύβει και μια ακόμα έκπληξη: εσένα!