Το ADAF Επέκτεινε την Πραγματικότητα

21/11/2019
Το ADAF Επέκτεινε την Πραγματικότητα

Το Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών της Ελλάδας, Athens Digital Arts Festival, για πρώτη φορά διοργάνωσε τη νέα Art, Science & Technology Έκθεση,  Extending Reality | CoExistence: Art, Science & Technology, στο Ίδρυμα Ευγενίδου , Το Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο, στην Αθήνα.

Με περισσότερους από 7,500 επισκέπτες, το ADAF ανέδειξε τους διαφορετικούς τρόπους, με τους οποίους μπορούν να συνυπάρξουν η τέχνη, η επιστήμη και η τεχνολογία, μέσα από ένα εκπαιδευτικό και διασκεδαστικό πρόγραμμα, γεμάτο εκπλήξεις. Για τέσσερις ημέρες, το ADAF άλλαξε τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε την πραγματικότητα και τα όριά της, παρουσιάζοντας τη διασταύρωση του φυσικού με τον ψηφιακό κόσμο, δημιουργώντας ένα υβριδικό χώρο μεταξύ φυσικής και εικονικής πραγματικότητας.

Διαδραστικές εγκαταστάσεις, έργα AR και VR, Games, εργαστήρια, 360 παραστάσεις και προβολές πρόσφεραν μοναδικές εμπειρίες στο κοινό. Σας ευχαριστούμε όλους που ήρθατε και συμμετείχατε ενεργά στις δράσεις μας, από το Pre-Event που φορέσαμε απτικά γάντια ως στην κύρια έκθεση που πετάξαμε σε μαγικούς κόσμους!

Extending Reality | CoExistence: Art, Science & Technology
Επιμέλεια & Οργάνωση: Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών της Ελλάδας | Athens Digital Arts Festival

14 – 17 Νοεμβρίου 2019, 10:00 – 22:00
Χώρος Διεξαγωγής: Ίδρυμα Ευγενίδου, Το Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο, είσοδος από Λεωφόρο Συγγρού 387
Είσοδος Ελεύθερη

 Pre-Event: 8 – 10 Νοεμβρίου 2019

#XReality #XR #XRChapterOne #ADAF #EugenidesFoundation #EugenidesPlanetarium #Planitario

Υπό την αιγίδα: