Το ADAF Κέρδισε Τρία Tourism Awards!

04/06/2021
Το ADAF Κέρδισε Τρία Tourism Awards!

Το Athens Digital Arts Festival, απέσπασε στα φετινά Tourism Awards δύο βραβεία Gold και ένα Silver! 

Βραβείο GOLD απέσπασε το ADAF για τη 16η έκδοσή του, με τίτλο «Let’s Get Phygital», η οποία αποτέλεσε μια ασφαλή, υπαίθρια διοργάνωση τον καιρό της πανδημίας της Covid-19, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας. Πρόκειται για μια συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων, την Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων και τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ).

Το δεύτερο βραβείο GOLD αφορά στη συνεργασία του Διεθνούς Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών της Ελλάδας με τον Διεθνή Αερολημένα Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος” για το έργο: «Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος” στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή».

Τέλος, το τρίτο βραβείο, κατηγορίας Silver, απέσπασε η συνεργασία του ADAF με τον Δήμο Πειραιά για το έργο «Φωτεινά και Ψηφιακά Θεάματα στον Πειραιά | Χριστούγεννα 2020-2021».

Η απονομή των Tourism Awards 2021 πραγματοποιήθηκε στο  Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου, σε μια λαμπερή και γεμάτη εκπλήξεις βραδιά. Πρόκειται για έναν εμβληματικό θεσμό στον τομέα του τουρισμού, στον οποίο βραβεύονται οι πρωτοπόροι του κλάδου. Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε από την εταιρία Boussias.