*/ 20ό Athens Digital Arts Festival | Get Your Tickets

30/04/2024
*/ 20ό Athens Digital Arts Festival | Get Your Tickets

Ετοιμαστείτε να εμβυθιστείτε σε δύο δεκαετίες ψηφιακής καινοτομίας καθώς το 20ό Athens Digital Arts Festival (ADAF) ξεκινά την προπώληση των εισιτηρίων του!

Από διαδραστικές εγκαταστάσεις έως οπτικοακουστικές περφόρμανς, το ADAF 2024: TECHNO(S)CENE σάς προσκαλεί να εξερευνήσετε το σημείο συνάντησης νέων τεχνολογιών και σύγχρονης τέχνης. Με πάνω από 300 συμμετέχοντες καλλιτέχνες και καλλιτέχνιδες από 67 χώρες, αυτή η διοργάνωση-σταθμός υπόσχεται μια ξεχωριστή γιορτή του ψηφιακού πολιτισμού όπως δεν έχει ξαναγίνει.

Μην χάσετε την ευκαιρία να συμμετέχετε σε αυτό το ιστορικό φεστιβάλ! Εξασφαλίστε τώρα τα εισιτήριά σας και ελάτε να γιορτάσουμε 20 χρόνια ψηφιακής επανάστασης στην Αθήνα.

Ημερονηνίες: 16-26 Μαΐου 2024
Χώροι: Πρώην Δικαστήρια Σανταρόζα & Πλατεία Δικαιοσύνης

Get Your Tickets στο more.com

Περισσότερες πληροφορίες: 2024.adaf.gr

Η διοργάνωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Πράξης «20o και 21ο Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών της Ελλάδας – Athens Digital Arts Festival», η οποία αναμένεται να ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αττική» ΕΣΠΑ 2021-2027 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και από εθνικούς πόρους.

Το 20ό Athens Digital Arts Festival υλοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και του Δήμου Αθηναίνων με τη στήριξη της Περιφέρειας Αττικής σε συνδιοργάνωση με τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ).