20ό Athens Digital Arts Festival | Κάλεσμα Εθελοντών

16/04/2024
20ό Athens Digital Arts Festival | Κάλεσμα Εθελοντών

Σε ενδιαφέρουν οι ψηφιακές τέχνες, η τεχνολογία, και οι καλλιτεχνικές εκφράσεις που επαναπροσδιορίζουν τα όρια της ανθρώπινης δημιουργικότητας; Θέλεις να συμμετέχεις στην 20ή επετειακή διοργάνωση της πρώτης και μεγαλύτερης διεθνούς πλατφόρμας για τον ψηφιακό πολιτισμό στην Ελλάδα;

Εάν είσαι άνω των 18 ετών, δήλωσε συμμετοχή έως τις 25 Απριλίου συμπληρώνοντας τη φόρμα σε αυτό τον σύνδεσμο.

Το Athens Digital Arts Festival σε καλεί να γίνεις μέρος της ομάδας του και να συμβάλλεις στην 20ή επετειακή του διοργάνωση, «TECHNO(S)CENE», που θα πραγματοποιηθεί από 16 έως 26 Μαΐου στα Πρώην Δικαστήρια Σανταρόζα και την Πλατεία Δικαιοσύνης, στην καρδιά της Αθήνας.

Το ADAF αναδεικνύει εδώ και δύο δεκαετίες καινοτόμες μορφές ψηφιακής τέχνης που υπερβαίνουν τα όρια και εμπνέουν χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Σε αυτή τη γιορτή των 20ών γενεθλίων του φεστιβάλ, καλούμε δημιουργικά και αφοσιωμένα άτομα να μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε μια αξέχαστη εμπειρία για τους επισκέπτες μας.

Από την πρώτη διοργάνωση, οι εθελοντές αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του Athens Digital Arts Festival. Κάθε χρόνο, δεκάδες άτομα εντάσσονται δυναμικά στην ομάδα του, συμβάλλοντας σε ποικίλους τομείς της διοργάνωσης, από την υποστήριξη της παραγωγής και της οπτικοακουστικής κάλυψης έως την υποδοχή του κοινού και τις ξεναγήσεις. Οι εθελοντές του ADAF έχουν έτσι την ευκαιρία να αποκτήσουν εμπειρία και να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους σε ένα δημιουργικό και καινοτόμο πεδίο.

Ανυπομονούμε να σε γνωρίσουμε και να συνεργαστούμε μαζί σου στη μεγαλύτερη γιορτή των ψηφιακών τεχνών της Αθήνας. Δήλωσε συμμετοχή εδώ έως τις 25 Απριλίου και γίνε κι εσύ μέλος της «TECHNO(S)CENE» του ADAF 2024.

Μετά την ολοκλήρωση του φεστιβάλ, οι εθελοντές θα λάβουν βεβαίωση συμμετοχής. 

Για ερωτήσεις ή περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο volunteers@adaf.gr.

Για περισσότερες ανακοινώσεις σχετικά με το 20ο Athens Digital Arts Festival επισκεφθείτε το 2024.adaf.gr και τα κανάλια του φεστιβάλ.