*/ 14th Athens Digital Arts Festival | Singularity Now | Video Documentation

18/02/2019
*/ 14th Athens Digital Arts Festival | Singularity Now | Video Documentation

Για να δούμε τι συνέβη στη 14η διοργάνωση του Διεθνούς Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών της Ελλάδας,*/Athens Digital Arts Festival!

Με θέμα Singularity Now, το ADAF 2018 εξερεύνησε το άγνωστο μέλλον της επερχόμενης Τεχνολογικής Αποκάλυψης μέσα από την τέχνη, την επιστήμη και την τεχνολογία. Περισσότεροι από 20.000 θεατές ταξίδεψαν στον ορίζοντα γεγονότων, με την επίσκεψή τους στον κεντρικό χώρο διεξαγωγής του Φεστιβάλ, το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Επιπλέον, οι δράσεις επεκτείνονταν και στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», στο Μετρό Συντάγματος και στο Ιστορικό Κέντρο της Αθήνας.

Παρακολουθήστε το video documentation της τελευταίας διοργάνωσης (τον Mάϊο 2018) και δείτε πως το ADAF φέρνει στο τώρα την μαγεία του μέλλοντος μέσα από μοναδικές διοαδραστικές εμπειρίες!


Βιντεο: Γιάννης Παπαναστασόπουλος
Το υλικό καταγραφής της performance του Κώστα Τσόκλη, “Tsoclis, Εμείς” παραχωρήθηκε από τον Κώστα Τσόκλη. 

Επιπλέον, έχουμε ήδη ανακοινώσει την 15η επετειακή διοργάνωση, που θα πραγματοποιηθεί 9 με 12 Μαΐου 2019, με τη θεματική Ο Κόσμος είναι ένα Ολόγραμμα. Καθώς οι πιθανότητες σχετικά με το πως θα εξελιχθεί το μέλλον είναι απεριόριστες, το ADAF 2019 επιδιώκει να τις εξερευνήσει μέσα από το τρίπτυχο τέχνη, τεχνολογία, επιστήμη.

Stay tuned!!