Γιορτινά 3D Projection Mapping Shows σε όλη την Ελλάδα!

17/01/2022
Γιορτινά 3D Projection Mapping Shows σε όλη την Ελλάδα!

Για ακόμη μία χρονιά, το Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών της Ελλάδας, Athens Digital Arts Festival χρωμάτισε και φώτισε τη χώρα, με τέσσερα 3D Projection Mapping Shows σε όλην την επικράτεια, διαδίδοντας έτσι το μήνυμα των γιορτών και τις ευχές για το νέο έτος. Συγκεκριμένα, τα τέσσερα σημεία, τα οποία φωτίστηκαν, είναι η Βουλή των Ελλήνων, το Δημαρχείο Αθηνών, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και το Δημαρχείο της Αλεξανδρούπολης.

 

Βουλή των Ελλήνων

Η Δυτική όψη της Βουλής των Ελλήνων μετατράπηκε σε ένα Χριστουγεννιάτικο παραμύθι, με τον Άγιο Βασίλη, τα ξωτικά και τους Καρυοθραύστες να ζωντανεύουν παράλληλα με τα αρχιτεκτονικά στοιχεία του κτιρίου.

28 – 30 Δεκεμβρίου 2021

 

Δημαρχείο Αθηνών – Η Νύχτα Των Ευχών

Τις ημέρες των Χριστουγέννων η Πλατεία Κοτζιά γέμισε με τα παραδοσιακά φαναράκια της “Νύχτας Των Ευχών” και με τους μουσικούς φωτεινούς διαδραστικούς καρυοθραύστες, εμπλουτίζοντας τον γιορτινό στολισμό του παγοδρομίου.

24 Δεκεμβρίου 2021

 

Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Το πνεύμα των Χριστουγέννων «ζωντάνεψε» στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, το εμβληματικό κτήριο της πόλης πλημμύρισε με γιορτινά χρώματα, μαγικές εικόνες και χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

23 – 24 Δεκεμβρίου 2021

 

Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης

Εντυπωσιακοί φωτισμοί, πολυδιάστατες γεωμετρίες που αναδεικνύουν την αρχιτεκτονική όψη του Δημαρχείου, χριστουγεννιάτικα μοτίβα, ευχές και εορταστικές παραστάσεις συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό για τα Χριστούγεννα 2021 στην Αλεξανδρούπολη.

29 – 30 Δεκεμβρίου 2021